Protein Hot Chocolate

Protein Hot Chocolate

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hoe kouder het buiten wordt, hoe meer we gaan snakken naar een dampende warme chocolademelk, en dan het liefste met slagroom. Op deze manier kan je het noodzakelijke met het aangename combineren, want dit is simpelweg een upgrade van je gewone proteinshake! Dus zo kan je na je training, of op welk moment van de dag gaan genieten van een heerlijke eiwitrijke warme chocolademelk. De smaak Whey Delicious Vanilla Cinnamon, geeft je al dat heerlijke warme winterse gevoel (maar je mag hier uiteraard ook in de zomer van genieten!), en in combinatie met de extra specerijen breng je de smaak van deze warme choco naar een hoger niveau. Deze knaller voor de koude dagen valt ongetwijfeld bij iedereen in de smaak, dus trakteer jezelf of je omgeving op deze Protein Hot Chocolate!

Je hebt zelf een keuze in de type chocolade die je gebruikt voor dit recept, gebruik wit voor bijvoorbeeld een hele zoete variant, maar gebruik altijd een chocolade van goede kwaliteit!

Voedingswaarde per kop

Calorieën: 248
Koolhydraten: 8,1 gr.
Vetten: 14,3 gr.
Eiwitten: 19,4 gr.

Ingrediënten (1 kop)

protein hot chocolate

Bereidingswijze protein hot chocolate

  1. Breek de kaneelstokjes, hierdoor geven ze straks meer smaak vrij. Breng de ongezoete amandelmelk in een pannetje aan de kook, draai het vuur vervolgens gelijk laag en voeg de steranijs en kaneelstokjes toe. Laat dit op een heel laag vuurtje 15 minuten intrekken.
  2. Snijd de chocolade zo fijn mogelijk en doe in een mok samen met de scoop Whey Delicious Vanilla Cinnamon. Voeg hier 2-4 eetlepels van de warme amandelmelk aan toe en roer tot een papje. Let op! De chocolade moet hierdoor gesmolten zijn en een samenhangend papje zijn met de whey, is dit nog niet het geval, voeg dan extra lepels van de warme melk toe totdat dit wel het geval is. Als het nog geen papje is, dan krijgt het een korrelige structuur en dat is niet de bedoeling.
  3. Voeg hier al roerend de rest van de warme specerijenmelk aan toe en dan is deze warme choco ready to serve!

Meer heerlijke recepten zoals deze? Bekijk dan snel het XXL Nutrition Receptenboek!

In samenwerking met Anneloes Beverwijk

Ook interessant!

Doelen behaal je samen!

Schrijf je in en ontvang als eerste nieuwe kortingsacties en info over nieuwe producten!