Choco Protein Pancakes

Choco Protein Pancakes

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wie lust er nou geen pannenkoeken en wie houdt er nou niet van chocolade? Als je van beide houdt dat is dit recept ideaal voor jou. Deze Choco Protein Pancakes bevatten extra veel eiwitten door de vloeibare eiwitten en de Whey. Verder bevatten de pannenkoeken weinig vet omdat er geen eigeel of andere producten met vet in zitten. Het recept is relatief simpel en je kunt het in zo’n 10 minuutjes klaar hebben. Voor zo’n heerlijke stapel pannenkoeken is dat absoluut weinig moeite!

Voedingswaarde van 1 portie (~7 pannenkoeken)

Calorieën:  363 kcal
Koolhydraten: 42 gr
Suikers: 12 gr
Vetten: 10 gr
Verzadigd: 3,3 gr
Eiwitten: 24 gr

Ingrediënten

Choco Protein Pancakes

Bereidingswijze Choco Protein Pancakes

  1. Pak een kom en zorg er voor dat deze vetvrij is. Dat kun je doen door er wat citroensap in te doen en dit met een doekje er door heen te halen. Doe de eiwitten in de kom en klopt dit met een staafmixer helemaal fijn.
  2. Doe in een andere kom de oats, whey en cacao. Meng dit goed door elkaar heen. Voeg de melk toe en mix ook deze er door heen.
  3. Pak de kom met eiwitten en voeg dit stap voor stap toe aan het andere mengsel.
  4. Zet een koekenpan op middelhoog vuur en doe hier een klein beetje olijfolie in. Neem ongeveer 1/7e van het pannenkoekenbeslag en doe dit in de pan. Bak deze aan beide kanten mooi bruin. Herhaal dit tot het beslag op is.
  5. Stapel de pannenkoeken op tot een mooie stapel. Giet er wat honing overheen. Je kunt er eventueel nog wat bananenchips en extra melkchocolade overheen doen voor de extra smaak.

Meer heerlijke recepten zoals deze? Bekijk dan snel het XXL Nutrition Receptenboek!

In samenwerking met The Fit Food Friends

Dit blog is geschreven door

Lennard Voogd

'Kennis is pas macht wanneer je de kennis weet toe te passen.'

Ook interessant!

Doelen behaal je samen!

Schrijf je in en ontvang als eerste nieuwe kortingsacties en info over nieuwe producten!