Lennard Voogd

'Kennis is pas macht wanneer je de kennis weet toe te passen.'

Toen ik op mijn 16e startte met fitness groeide ik vrij snel. Helaas was dit niet alleen spiermassa en kreeg ik ook vrij veel vet erbij. Toen ik mijn toppunt bereikte van ongeveer 106(!) kg met een vetpercentage van 23% wist ik dat er iets moest veranderen. Met hulp van een goed uitgebalanceerd voedingsschema, veel sporten op de sport opleiding en mijn eigen trainingen in de sportschool ben ik in ongeveer anderhalf jaar 16 kg afgevallen. Door dit hele proces ben ik naast de passie voor fitness ook passie voor een gezonde levensstijl gaan ontwikkelen. Zo ben ik de minor tot leefstijl/vitaliteitscoach gaan volgen en heb ik een thuisstudie tot voedingsadviseur afgerond.

Naast mijn studie en schooltijd heb ik altijd een bijbaan in de keuken gehad. De passie voor koken en gezonde voeding ben ik gaan combineren. Daarbij vind ik fotografie ook nog eens erg leuk en zo is voor mij de hobby/baan tot foodfotograaf ontstaan.

Inmiddels ben ik sinds 2017 ook werkzaam als personal trainer bij een vrij exclusieve sportschool die ontzettend hard groeit. Daarnaast sta ik zelf ook nog zo’n 6 tot 7 dagen in de sportschool en probeer ik mij op het gebied van kennis altijd door te blijven ontwikkelen.

Zo blijkt maar weer dat een gezonde leefstijl en sport een groot en belangrijk onderdeel zijn van mijn leven.

 • HBO Sportkunde
 • Minor Leefstijlcoach
 • Thuisstudie voedingsadviseur
 • Doelen behaal je samen!

  Schrijf je in en ontvang als eerste nieuwe kortingsacties en info over nieuwe producten!

  Over XXL Nutrition

  XXL Nutrition garandeert de hoogste kwaliteit supplementen, goede service en erg scherpe prijzen.

  We kopen alleen de hoogste kwaliteit ruwe materialen in om onze producten te produceren.

  Contact informatie

  © 2021 XXL Nutrition | Powered by de populairste online supplementenwinkel van Europa!