Sander Kers

‘Haal het sterkste uit jezelf door iedere dag met meer kennis naar bed te gaan dan waarmee je bent opgestaan.‘

Sander Kers is bewegingswetenschapper en auteur van Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei. Aan de hand van 435 wetenschappelijke onderzoeken beantwoordt hij in dat boek alle belangrijke vragen over spiergroei. Het is een leerboek in de vorm van een leesboek en deze manier van onderbouwd schrijven zet hij voort in onze blogs. Kortom, goed onderbouwd en begrijpelijk geschreven.

Sander’s website is www.geensterkeverhalen.nl, ‘het Netflix’ voor krachtsporters. Onbeperkt sterke trainingsschema’s met instructievideo’s en heel veel informatie om slimmer te trainen. Van webinars over squat, bench en deadlift tot Q&A’s over cutten en van literatuur reviews over de nieuwste bevindingen in de krachtsport tot blessurepreventieve oefeningen. 

In het kort de meest relevante informatie over Sander. Hij heeft zijn Masterdiploma in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in bezit van onder andere het CSCS- en ACSM’s Exercise Physiologist diploma. Hij doceert de NSCA-CPT cursus, schrijft artikelen voor verschillende websites, geeft ruim 9 jaar training en staat nog steeds bijna dagelijks met plezier onder de stang. Zoals hijzelf zegt: “een diploma zegt lang niet alles. Hopelijk leer je me beter kennen aan de hand van de artikelen op onder andere XXL Nutrition. Voel je vrij om van mening te verschillen, want ik hoop dat iedereen grijzer leert denken en elkaar blijft uitdagen om het sterkste uit zichzelf te halen.”

Klik hier om het boek ‘Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei’ te bestellen

Doelen behaal je samen!

Schrijf je in en ontvang als eerste nieuwe kortingsacties en info over nieuwe producten!

Over XXL Nutrition

XXL Nutrition garandeert de hoogste kwaliteit supplementen, goede service en erg scherpe prijzen.

We kopen alleen de hoogste kwaliteit ruwe materialen in om onze producten te produceren.

Contact informatie

© 2021 XXL Nutrition | Powered by de populairste online supplementenwinkel van Europa!