Jan Willem van der Klis

‘Mijn focus ligt op het verkrijgen en verspreiden van de best mogelijke kennis om training en voeding te optimaliseren’

Op mijn 16e ben ik begonnen met fitness en ik merkte al snel dat de combinatie voeding en training mijn interesse enorm trok; Al snel sloeg ik de richting in van diëtetiek en voedingswetenschappen met mijn schoolcarrière, terwijl ik door ging met het verder ontwikkelen van mijn fysiek.

De combinatie van steeds meer wegwijs worden in de wetenschappelijke theorie van voeding en later ook in training, samen met de praktijk van krachttraining zelf heeft mij bij toeval een intrede laten maken in de Personal Training wereld een paar jaar geleden.

Vanaf daar ging het hard; ik besteed dagelijks tijd aan het lezen van literatuur rondom training en voeding en coach een hoop mensen, zowel online als persoonlijk richting hun droomfysiek. Niet alleen puur gefocussed op spieropbouw, maar ook zij afvallen na een zwangerschap of drukke zakenmannen die zich gezonder willen voelen.

Tegenwoordig investeer ik veel in het uitbreiden van mijn kennis en kunde rondom het optimaliseren van trainingsplannen en voeding strategieën.

Daarnaast heb ik zelf meerdere wedstrijden gedraaid, zodat ik beide kanten van de munt ken en ook weet waar sommige van mijn klanten door heen moeten gaan.

Ik wil mij in de toekomst verder blijven toespitsen op het verkrijgen van kennis en het verspreiden ervan, via lezingen, artikelen, het geven van trainingen en coaching.

 • Opleiding - Voeding en Diëtetiek
 • Opleiding - Voedingswetenschappen
 • Cursussen - Bayesian Bodybuilding, Chivo leefstijlcoaching, N1 Education
 • Wedstrijdervaring - JBC, Isala Cup, Hercules Cup
 • Doelen behaal je samen!

  Schrijf je in en ontvang als eerste nieuwe kortingsacties en info over nieuwe producten!

  Over XXL Nutrition

  XXL Nutrition garandeert de hoogste kwaliteit supplementen, goede service en erg scherpe prijzen.

  We kopen alleen de hoogste kwaliteit ruwe materialen in om onze producten te produceren.

  Contact informatie

  © 2021 XXL Nutrition | Powered by de populairste online supplementenwinkel van Europa!